Aangepast treinverkeer rondom Zwolle (17 t/m 20 augustus)

Op station Zwolle sluiten we de bovenleiding van de Kamperlijn aan. Ook wordt de beveiliging aangepast en getest. Er rijden minder of geen treinen rondom Zwolle

Bovenleiding

Tussen de Nieuwe Veerallee en station Zwolle werken we tussen donderdag 17 augustus en maandag 21 augustus aan de bovenleiding. De nieuwe bovenleiding van de Kamperlijn wordt aangesloten op de bovenleiding van station Zwolle. Ook wordt de beveiliging aangepast en getest in deze periode. Ter voorbereiding op de werkzaamheden aan de busbrug worden enkele bovenleidingsportalen verplaatst.

Meelifters

Ook op andere locaties rondom Zwolle wordt gewerkt. Zo vinden er bij de Hessenweg werkzaamheden plaats ter voorbereiding op de aanleg van een viaduct en vernieuwen we spoor en overwegen tussen 't Harde en Zwolle.
 

Gevolgen voor het treinverkeer

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zondag 20 augustus rijden er in minder richtingen treinen van en naar Zwolle, op zaterdag 19 augustus rijden in alle richtingen bussen in plaats van treinen van en naar Zwolle. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op http://www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor Of www.vechtdallijnen.nl Raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 - 9292 (€0,70 per minuut).

 

 

Gepubliceerd op