Komend weekend vooral nachtwerk

Nieuws

14 januari 2016

Nederland telt duizenden kilometers spoor waar dagelijks duizenden treinen overheen rijden. Het spoor moet dan ook goed onderhouden worden. Dat doen we bij voorkeur in het weekend, om zo min mogelijk reizigers lastig te vallen. In het weekend van 15 en 16 januari werken we vooral 's nachts aan het spoor. En overdag op het traject Den Helder - Anna Paulowna, van belang als je de boot neemt naar Texel

Potvissen kijken? Opgelet!

Mocht je dit weekend van plan zijn om naar de potvissen te gaan kijken op Texel, let dan goed op de dienstregeling. We werken vanaf zaterdagmiddag tot en met zondag aan de bovenleiding tussen Den Helder en Anna Paulowna, daardoor is er geen treinverkeer mogelijk op dat traject. Er rijden wel bussen. 

ProRail vernieuwt

ProRail werkt continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Soms heeft ons werk invloed op het treinverkeer. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met treinhinder, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van NS is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Check altijd de reisplanner voordat je op pad gaat. In de reisplanner staat wat onze werkzaamheden voor jouw treinreis betekenen zodat dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers