ProRail zoekt een veelzijdig ICT-ontwerper

Nieuws

27 oktober 2016

We zijn op zoek naar een enthousiaste ICT'er die zijn/haar kennis inzet bij de sprong in de ICT-ontwikkeling die ProRail wil maken. Als jij deze baan krijgt, dan ga je aan de slag in een gloednieuw team, samen met je collega's werk je aan slimme ICT-oplossingen.

Applicatielandschap

Met jouw slimme oplossingen maak je mogelijk dat onze bedrijfseenhed Innovatie en Vervoer & Dienstregeling hun dienstverlening aan de reizigers- en goederenvervoerders verder kan verbeteren. Denk aan het ontwerpen van een geïntegreerd applicatielandschap via een migratiepad. Onderweg check je steeds of jouw systemen aansluiten bij de wensen van de interne klant en bij ons ICT-beleid. Tijdens de bouw ga je na of de ontwikkelaars bouwen zoals jij het voor ogen had.  En sparren doe je met je collega's uit het ambitieuze team.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Lees dan alles over de functie van veelzijdig ICT-ontwerper op werkenbijprorail.nl. Daar lees je ook hoe je kunt solliciteren op deze veelzijdige functie.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers