Update 17:30 uur: zoek alternatief voor de trein

Nieuws

18 januari 2018

Honderden medewerkers van ProRail en aannemers zijn op dit moment bezig met herstelwerkzaamheden om het spoor zo snel mogelijk weer begaanbaar te krijgen na de zeer zware storm van donderdag. De schade is zo groot, dat wordt geadviseerd aan reizigers om donderdagavond een alternatief te zoeken voor de trein.

Veel schade

De storm heeft veel schade aan spoor, bovenleidingen en stations veroorzaakt die hersteld moet worden, voordat er weer NS-treinen kunnen rijden. Het gevolg is dat er vanavond hooguit enkele NS-treinen kunnen rijden. ProRail en aannemers werken de hele avond en nacht door aan het herstel van de stormschade.

Vrijdag 19 januari

Het is mogelijk dat vrijdag op sommige trajecten de herstelwerkzaamheden nog niet zijn afgerond.  Waar dit het geval is, kan dit effect hebben op de treindienst. Het advies is om ook vrijdag kort voor vertrek de reisplanner van je vervoerder te checken.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers