Vakantiekriebels?

Vandaag begint de vakantiebeurs in Utrecht, dé plek om inspiratie op te doen voor een van je volgende vakanties. Wat je ook gaat doen, houd er rekening mee dat wij ook in 2016 het spoor voor jou vernieuwen, wat gevolgen kan hebben voor je treinreis.
Werkzaamheden bij Amsterdam Centraal

2016 een jaar van veel spoorvernieuwingen

Ook dit jaar gaan wij weer voor jou aan de slag en dat doen wij vaak in het weekend of in de vakantieperiode, omdat er dan minder mensen met de trein reizen en de overlast dus minder is. In 2016 vernieuwen we het spoor onder andere rondom Schiphol, Utrecht, Amsterdam en in het noorden tussen Leeuwarden en Stavoren. Dus dacht je aan een tripje richting een van de eilanden, bereid je reis dan voor en voorkom dat je onaangenaam wordt verrast.

ProRail vernieuwt in 10 stappen

Het liefst laten we treinverkeer tijdens werkzaamheden doorgaan, maar soms is dat niet mogelijk vanwege de omvang van de werkzaamheden of de veiligheid voor de spoorwerkers. We stemmen onze werkzaamheden altijd af met vervoerders en consumentenorganisaties. Ben je nieuwsgierig naar hoe spoorvernieuwing tot stand komt? Kijk hier voor een tienstappenplan dat laat zien hoe het werkt; van het idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Drie maanden vooruit

ProRail werkt ook in 2016 continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met treinhinder, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van de vervoerder is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Daarin staat wat onze werkzaamheden voor jouw treinreis betekenen.

Veel plezier met het uitzoeken van je vakantie!

 

 

 

Gepubliceerd op