Video: Stationsklok voor Serious Request

Nieuws

21 december 2015

Stationsklokken, ze blijken mateloos populair. Ook bij radiozender 3FM is dit opgevallen en daarom vroegen zij ons vorige week een stationsklok te doneren voor Serious Request 2015. Dat is gelukt! De klok is inmiddels door onze collega's afgeleverd bij het veilinghuis in Heerlen.

Bekijk: Stationsklok ProRail voor Serious Request 2015

Gouwe ouwe

Speciaal voor 3FM Serious Request hebben wij een prachtige 'gouwe ouwe' beschikbaar gesteld. De stationsklok is twintig jaar oud en afkomstig van treinstation Tilburg. Jij kunt 'm in huis halen door het winnende bod op de veiling te plaatsen: veiling.3fm.nl. We hebben afstand gedaan van deze afgeschreven stationsklok om hem een fijn thuis te geven bij een liefdevolle trein- of spoorfanaat. De afmetingen van de klok zijn 63 x 63 cm en hij is 18 cm dik. Een beste eyecatcher dus. Doe een mooi bod, dan steun je gelijk Serious Request! 

Voor de toekomst

Met 3FM Serious Request zet publieke popzender NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Dit jaar doen zij dat voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Zij informeren het publiek over het doel en wat het kan bijdragen: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en acties opzetten. Ook worden items en uitjes aangeboden op een veiling, net zoals onze stationsklok. Sommige van de items staan nu samen met de klok in de niet-in-de-winkel-te-koop-winkel. Meer informatie vind je op seriousrequest.3fm.nl.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers