Win een oude vloertegel van Utrecht Centraal

Nieuws

7 november 2016

ProRail heeft Utrecht Centraal de afgelopen vijf jaar omgetoverd tot een grote, lichte en moderne stationshal. De oude hal is dan wel weg, maar we hebben wat oude vloertegels bewaard. Die kan je winnen!

Deel je herinnering aan Utrecht Centraal

De oude tegels staan symbool voor een ander tijdperk in Utrecht. Bewaar je goede herinneringen aan het oude station? Romantisch, ontroerend of verrassend? Stuur je herinnering dan in naar tegeltjes@metronieuws.nl of naar stations@prorail.nl. Samen met Metro kiezen we de 10 mooiste inzendingen. Daarop kan iedereen via een poll stemmen. De 3 prijswinnaars met de meeste stemmen ontvangen een tegel bedrukt met hun eigen quote. Vlak vóór de feestelijke opening van Utrecht Centraal reiken we de tegels uit. We zijn heel benieuwd naar jouw herinnering!

ProRail opent

In Nederland reizen steeds meer mensen met de trein. Ook worden meer en meer goederen over het spoor vervoerd. Deze groei zet in de toekomst door. Daar zijn betrouwbaar spoor én grotere, comfortabelere stations voor nodig. Hier werkt ProRail hard aan en dat werpt zijn vruchten af. Zo openen we veel vernieuwde stations, kijk maar eens op prorail.nl/openingen.
 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers