Buur in het zonnetje tijdens Europese Dag van de Buren

Het spoor doorkruist veel steden en dorpen. Met 7.000 kilometer spoor hebben we dan ook miljoenen buren. Vandaag is het de Europese dag van de Buren. Tijd om een buur eens extra in het zonnetje te zetten.

ProRail zet buur in het zonnetje op Burendag

Vernieuwing langs tuinen en voordeuren

Tamara van der Horst, communicatieadviseur van het project Randstadspoor, heeft dagelijks contact met de buren van haar project. Een deel daarvan loopt namelijk dwars door de stad Utrecht. We bouwen daar het nieuwe station Vaartsche Rijn en we verdubbelen het aantal sporen. Om dit te realiseren werken we vlak langs de voordeuren en tuinen van mensen. Een buurtbewoner vertelt in het filmpje over haar ervaringen met ProRail als ‘buur’.

Aandacht voor alle buren

Hier zetten we nu maar één buur in de spotlights, maar we willen natuurlijk een goede buur zijn voor alle mensen die langs het spoor wonen. Dit doen we door tijdig en regelmatig te communiceren. Daar zijn we dag in dag uit mee bezig. Bovendien beseffen we ons ook dat service altijd beter kan en moet. We willen daarom altijd blijven verbeteren. Daar zijn we nooit mee klaar.

Gepubliceerd op