Seinstoring Venlo - Nijmegen

Nieuws

3 november 2016

Tussen Blerick en Venray rijden al de hele ochtend geen treinen wegens een seinstoring. Onze monteurs zijn hard op zoek naar de oorzaak en doen hun uiterste best deze storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Bij de start van de dienstregeling bleek dat de seinen tussen Blerick en Venray niet goed werken. Onze monteurs waren snel ter plaatse, maar helaas blijkt de oorzaak lastig te vinden. Ze zijn nu alle kabels en kasten langs de baan aan het nalopen en doormeten; een arbeidsintensieve klus. We betreuren de hinder die reizigers hiervan ondervinden.

Seinstoring

Seinen zijn de verkeerslichten van het spoor die ervoor zorgen dat treinen voldoende afstand van elkaar houden om ongelukken te voorkomen. Bij een seinstoring functioneren de seinen en de techniek daarachter niet goed en springen alle seinen uit voorzorg op rood. Tot de storing is verholpen kunnen er geen of minder treinen rijden. 

Reisadvies

Reizigers worden geadviseerd voor vertrek de reisplanner te raadplegen. Veolia zet bussen in. Zodra de storing is verholpen wordt het treinverkeer weer opgestart.
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers