Jandino leent stem aan ProRail

Nieuws

9 februari 2016

Jandino Asporaat is een grappenmaker. Maar over een ding maakt Jandino geen grappen. En dat is onveilig gedrag bij overwegen. De komende weken helpt hij ons met een nieuwe campagne om veilig gedrag bij overwegen te stimuleren.

We zijn het wel een beetje gewend hoor, dat er grappen over het spoor gemaakt worden als de treinen even niet rijden. Maar sommige spoorse zaken zijn nooit om te lachen. We vinden gevaarlijk gedrag bij overwegen gewoon niet OK. Daarom vroegen we Jandino ons te helpen die boodschap te verkondigen.

Doe niet zo stom!

Op geheel eigen wijze neemt Jandino gedrag op overwegen op de korrel.

Met deze campagne willen we vooral jongeren bereiken, want jong geleerd is oud gedaan. Jongeren zitten veel online dus begeven we ons natuurlijk zoveel mogelijk op populaire social media zoals Facebook, Instagram en Snapchat. Ook zetten we radiospots in bij jongerenzenders en -  nieuw - via muziekdienst Spotify.

Geen extra info beschikbaar
Geen extra info beschikbaar
Geen extra info beschikbaar
Geen extra info beschikbaar
Geen extra info beschikbaar
Geen extra info beschikbaar

Campagne voeren is hard nodig. Lees er meer hierover in het nieuwsbericht: Waarom wij campagne voeren

Veiligheid

ProRail voert regelmatig campagne tegen onveilig gedrag op overwegen en langs het spoor. Geen gekke dingen doen bij overwegen. Hou het veilig!

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers