OV-knoop Eindhoven : Participatie

Voor de analysefase van de verkenning organiseren we in 2024 drie tot vijf bijeenkomsten in Eindhoven. Wij nodigen je van harte uit om mee te denken met de plannen voor beide gebieden. Jouw lokale kennis, ideeën, suggesties en creativiteit zijn van grote waarde.

Samen weten we meer

Misschien weet jij onderwerpen, die niet bij iedereen bekend zijn. Of heb jij dingen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Geef daarom bij ons aan welke kansen je ziet, maar ook welke zorgen je hebt. Samen weten we meer.

Meedenken in 2024

Voor de analysefase van de verkenning organiseren we drie tot vijf bijeenkomsten in Eindhoven in 2024. Tijdens deze bijeenkomsten kun jij meedenken over mogelijke oplossingen en hoor je de beoordeling van de oplossingen. Vertel ons wat jij belangrijk vindt. Bij elke bijeenkomst kijken we terug naar de resultaten van de vorige bijeenkomst en kijken we ook vooruit naar de volgende bijeenkomst.

Ben jij omwonende, reiziger of op een andere manier betrokken danwel geïnteresseerd om mee te denken? Je bent van harte welkom! De participatiebijeenkomst voor gebied B: vrije kruising Tongelre heeft plaatsgevonden op 26 maart 2024. De participatiebijeenkomst voor gebied A: Rondom Eindhoven Centraal, heeft plaatsgevonden op 2 april 2024.

Vrije kruising Tongelre

Op dinsdag 4 juni organiseerden we de tweede participatiebijeenkomst over de vrije kruising in Tongelre. De bijeenkomst vond plaats in Tongelre. Het verslag van deze bijeenkomst plaatsen we binnenkort bij de documenten op deze website.

Er volgen in 2024 nog meer bijeenkomsten. Zodra hier meer over bekend is delen we dat op deze pagina. Heb jij interesse om mee te denken over deze twee gebieden van OV-knoop Eindhoven? Door je aan te melden via onderstaande knop, ontvang je de informatie over de planning en het proces van deze bijeenkomsten in je mail.

Ik wil meedenken Ik wil meedenken

Bekijk hieronder de documenten voorgaande bijeenkomsten.

Documenten informatiebijeenkomst september 2023 - vrije kruising Tongelre documenten informatiebijeenkomst vrije kruising tonglre

Panelen bijeenkomst 4 juni 2024 Panelen bijeenkomst 4 juni 2024

Panelen bijeenkomst november 2023 panelen van de informatiebijeenkomst november 2024

Verslag bijeenkomst november 2023 Verslag bijeenkomst november 2023

Bekijk alle documenten in een overzicht Bekijk alle documenten in een overzicht

Vragen of suggesties

Wil jij meedenken, maar kun je niet aanwezig zijn bij de bijeenkomsten? Je kunt je vragen en suggesties ook via het contactformulier doorgeven.

Stuur je vraag en/of suggestie Stuur je vraag en/of suggestie

Op de hoogte blijven?

OV-knoop Eindhoven heeft op dit moment geen eigen nieuwsbrief. Updates worden gedeeld via de nieuwsbrief Knoop XL. Deze nieuwsbrief wordt elke acht weken verzonden door gemeente Eindhoven.