Werken bij ProRail : Word onderdeel van de oplossing

Elke dag draagt ProRail bij aan de welvaart van Nederland door duurzame mobiliteit. Met een veilig en toegankelijk spoor verbinden we mensen, steden en bedrijven. En maken wij aangenaam reizen en duurzaam vervoer mogelijk. Maar: we staan aan de vooravond van een megaklus.

Meer en sneller

We willen meer, sneller en duurzaam vervoeren en verladen over een betaalbaar spoor. Dat, terwijl we Nederland elke dag in beweging houden. Om het spoor van vandaag én morgen mogelijk te maken, werkt ProRail elke dag aan het behalen van onze ambities.

Dit doen we samen met meer dan 5.000 probleemoplossers, en we hebben er nog meer nodig om deze megaklus te realiseren. Collega’s die houden van een uitdaging, eigenaarschap tonen en energie krijgen van impact realiseren. Collega’s die Nederland elke dag op het juiste spoor zetten naar een veilige, verbonden, verbeterde en duurzame toekomst.

Campagne

Via (digitale) radio, grote videoschermen op diverse stations en meerdere online kanalen vertellen wij in september en oktober 2023 wat we doen en hoe onze medewerkers bijdragen aan de oplossing. We ontwikkelden drie korte video’s met ProRailers in de hoofdrol en een radiocommercial. Het doel is om de arbeidsmarkt te laten zien wat ProRail doet én waar ProRail voor staat.

Bekijk: Wij maken duurzaam vervoer mogelijk. En jij kan daar aan bijdragen. Bekijk: Wij zorgen voor treinen die dichter op elkaar kunnen rijden. En jij kan daar aan bijdragen. Bekijk: Wij maken vervoer per spoor steeds aantrekkelijker. En jij kan daar aan bijdragen.

Werken bij ProRail. Elke dag vooruit.

We zijn elke dag in beweging, want alleen dan gaan we vooruit. Met elkaar, met ons werk en met de duurzame toekomst van Nederland.

Dit doen we samen. We helpen elkaar, dagen elkaar uit, hebben plezier in wat we doen en kijken altijd verder dan de dag van vandaag.

Bekijk de vacatures Bekijk de vacatures