Contact : Media

ProRail krijgt veel aandacht van de media. We hebben een belangrijke maatschappelijke taak en journalisten schrijven graag over de huidige en toekomstige staat van mobiliteit in Nederland. Onze woordvoerders helpen ze daarbij. Met informatie, interviews, opnames en beeldmateriaal.

Ben je een journalist en wil je een verhaal brengen over spoor of station? Neem dan contact op met de woordvoerder voor jouw regio of met een woordvoerder voor algemene zaken.

Altijd bereikbaar

Journalisten kunnen onze woordvoerders tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via het telefoonnummer dat je bij elke woordvoerder ziet staan. Voor dringende zaken buiten kantooruren bel je onderstaand nummer.

088-2313131

Woordvoerders

Content

Heb je een vraag over webcare of over de content die we publiceren op deze website of via onze socialmediakanalen? Wil je samenwerken op dat gebied? Stuur ons via onderstaande button een e-mail.

Contact over content

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers