Contact : Media

ProRail krijgt veel aandacht van de media. We hebben een belangrijke maatschappelijke taak en journalisten schrijven graag over de huidige en toekomstige staat van mobiliteit in Nederland. Onze woordvoerders helpen ze daarbij. Met informatie, interviews, opnames en beeldmateriaal.

Ben je een journalist en wil je een verhaal brengen over spoor of station? Neem dan contact op met de woordvoerder voor jouw regio of een woordvoerder voor algemene zaken.

Altijd bereikbaar

Onze woordvoerders zijn tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar voor journalisten via het telefoonnummer die je bij elke woordvoerder ziet staan. Voor dringende zaken buiten kantooruren kun je onderstaand nummer bellen.

088-2313131

Woordvoerders

Content

Heb je een vraag over webcare of de content die we publiceren op deze website en via onze social media kanalen? Of wil je samenwerken op dat gebied? Stuur ons via onderstaande button een e-mail.

Contact over content

Laat je spoorwens in vervulling gaan!

Voor veel mensen is het een grote droom om te ervaren hoe het is om te werken op en rond het spoor. En die droom kan tijdens de Spoorwensdagen in vervulling gaan.

Lees meer

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers