Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

30 maart 2021 : RailTech Europe Live

Op dinsdag 30, woensdag 31 maart en op donderdag 1 april vindt RailTech Europe 2021 plaats. Anders dan andere jaren wordt de beurs volledig online gehouden. Tijdens het driedaagse online evenement staan, net als bij de fysieke beurs en het congres, kennis vergaren en netwerken centraal. Drie dagen lang worden er presentaties, interviews en reportages uitgezonden vanuit een studio in Rotterdam én vanuit de Inktpot, maar ook vanaf locaties in het spoor of bij partijen die werkzaam zijn in de sector.

  • Kennis vergaren tijdens de RailTech
    Kennis vergaren tijdens de RailTech
  • Netwerken tijdens de RailTech
    Netwerken tijdens de RailTech

Thema's

RailTech Europe kent deze editie drie inhoudelijke thema’s: 30 maart The European Year of Rail, 31 maart digital Railways en 1 april staat in het teken van en Smart Infrastructure. Binnen deze thema’s komen onder meer ERTMS, ATO, asset monitoring de European Green Deal, internationale treinverbindingen en toonaangevende spoorbouwprojecten aan bod. Aan het programma wordt nu hard gewerkt, maar duidelijk is al wel dat deelnemers een keuze uit meer dan 100 verschillende sessies krijgen voorgeschoteld.

Workshops

ProRail biedt tijdens de online beurs drie dagen lang ruim 30 verschillende workshops aan. Zowel de onderwerpen als de werkvormen zijn divers: van rondetafelsessies over de toekomst van de mobiliteit in Nederland tot een escaperoom en van een film over de bouw van station Driebergen-Zeist tot de laatste stand van zaken over ERTMS: alles komt aan bod. Bovendien hebben we elke middag een aantal sessies over duurzaamheid. Hier tref je ons volledige programma aan.

Ben jij erbij?

Registreer je dan vandaag nog. Als je je registreert via onderstaande link is je deelname gratis.

Registreren

Spoorboekje

De beschikbare tickets zijn geldig voor het gehele online programma. Via een spoorboekje kan iedere bezoeker zijn eigen programma samenstellen uit het ruime aanbod aan presentaties, workshops, interviews, O&A sessies en reportages vanaf locatie.

Werken bij ProRail

Ben je benieuwd wat het werken bij ProRail inhoudt? Ook onze recruiters zijn aanwezig en maken graag kennis met je. Ook geven ze een workshop hoe je uitblinkt tijdens een online sollicitatie.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers