Reizen over het spoor : Spoorkaart

De Spoorkaart van ProRail brengt het Nederlandse spoornetwerk tot in detail in beeld. Op de nieuwste versie van de Spoorkaart (april 2020) staan nieuwe stations, naamsveranderingen én toekomstige projecten.

Alleen voor eigen gebruik

De Spoorkaart is een uitgave van ProRail. Je mag de Spoorkaart printen en plotten voor eigen, intern gebruik. Het is niet toegestaan de kaart (of delen daarvan) te verspreiden, bijvoorbeeld als print, plot of via een website, zonder schriftelijke toestemming van ProRail.

Advies voor plotten

Wil je de Spoorkaart op papier gebruiken? Wij adviseren de Spoorkaart op minimaal A0-formaat te plotten. Op kleiner formaat zijn details niet goed leesbaar.

Let op: bij plotten op A0-formaat wordt de schaal kleiner dan 1:300.000. De originele, gedrukte versie van de kaart is namelijk groter dan A0-formaat. ProRail geeft geen ondersteuning bij het plotten en printen van de Spoorkaart.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers