: ProRail Podcast

Hoe ziet de toekomst van de duurzame mobiliteit eruit? Wat zijn de wensen, welke uitdagingen zien we en hoe kunnen we die met technologische innovaties oplossen? In de serie ProRail Podcast praat ProRail met slimme mensen uit de mobiliteitssector, met wetenschappers, opiniemakers, bestuurders en politici, maar ook met reizigers en vervoerders.

Aflevering 1

De fiets wordt onderschat en gezeur over vertraging valt eigelijk niet te begrijpen. In deze eerste aflevering van ProRail Podcast gaan Bas Bakker (directeur capaciteitsmanagement bij ProRail), Reimar von Meding (CEO bij KAW Architecten) en Niels van Oort (associate professor ov en deelmobiliteit aan de TU Delft) daarover met elkaar in gesprek. Ze praten over de toekomst van duurzame mobiliteit.

Beluister de podcast hier Beluister de podcast hier

Aflevering 2

In de tweede aflevering duiken we in de wereld van het spoorgoederenvervoer. Presentator Martijn de Graaf praat met Jessica van den Bosch (directeur accountmanagement bij ProRail) en twee ondernemers op het spoor: Susanne Dirksen (Schavemaker Logistics & Transport) en Wil Versteijnen (CEO bij BTT Multimodal Container Solutions). Wat moet er nú gebeuren om in de toekomst te blijven groeien?

Besluister de podcast hier Besluister de podcast hier

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers