: #1 The Lady

Ze is niet alleen imposant, ze is ook nog eens snel, schoon en duurzaam. Geen wonder dat het druk is bij de hekken als deze alleskunner aan het spoor werkt. Ontmoet: The Lady!

Bekijk: Spoorheld #1 The Lady

Alleskunner

Deze populaire dame uit Oostenrijk vernieuwt een compleet spoor met 360 meter per uur, onder begeleiding van een 25-koppig team. Met deze speciaal opgeleide crew doet ze het werk van een vernieuwingstrein, kettinghor, spoorleggers, stopmachines, kranen, shovels én dumpers in één keer.

Grote zus

The Lady heet ook wel de RUS1000s, de grote zus van haar voorganger: de RU800s. Zij vernieuwde sinds 2005 vele honderden kilometers spoor in heel Europa. Door het spoorwerk te robotiseren is spoorvernieuwing makkelijker, lichter en veiliger geworden. Aannemer Swietelsky is dan ook trots op hun nieuwe Lady. Zij noemen haar niet alleen The Lady of RUS1000s, maar ook wel de evolutie van spoorbouw.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers