: Spoorwerk gaat altijd door

In hete zomers en de koude winters, tijdens sneeuwbuien en extreme storm. Onze aannemers staan altijd klaar om de sporen te onderhouden, te herstellen en ervoor te zorgen dat reizigers (weer) zorgeloos met de trein kunnen.

Storm Eunice 

Tijdens storm Eunice - in februari 2022 - lieten zij maar weer eens zien hoe onmisbaar ze zijn. Er kwamen meer dan 200 meldingen binnen van incidenten op en rond het spoor. Beschadigde bovenleidingen, omgewaaide bomen en soms schade aan stations. Eunice liet een spoor van vernieling na op het Nederlandse spoornetwerk.  

Met man en macht werd er zowel overdag als diep in de nacht doorgewerkt om alles zo snel mogelijk te herstellen. Binnen 48 uur was alles opgelost en konden alle treinen weer rijden. Een prestatie van formaat.

Bekijk: Video om aannemers te bedanken

Pandemie 

Niet alleen tijdens de storm lieten onze aannemers zich van hun beste kant zien. Al een enorm lange periode presteren zij ondanks tegenslagen op hoog niveau. Tijdens de coronapandemie bleven zij ervoor zorgen dat het werk door kon gaan, ook bij uitval van personeel en lastige thuissituaties.  

Wij zijn enorm dankbaar en ook trots op de prestaties van alle mensen die met zoveel inzet en passie aan het spoor zijn blijven werken.

Aannemers en monteurs: bedankt!  

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers