Proef : Wachtverzachter

Om prettiger en ontspannen te wachten op de perrons van de stations Lochem, Goor en Delden, bieden NS Stations en ProRail de app Wait aan. Met deze app op je telefoon of tablet kun je op deze stations gratis toegang krijgen tot de populairste tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Ontspanning op het station

We meten voor en tijdens de proef of het gebruik van deze app bijdraagt aan het ontspannen wachten op deze stations. Afhankelijk van de uitkomsten breiden we het aantal locaties later mogelijk verder uit.

Tip! De app is zonder account te gebruiken, maar zorg ervoor dat je tijdens de installatie akkoord gaat met het delen van je locatie. Op deze manier krijg je op de genoemde perrons én in de trein tussen deze perrons gratis toegang. Bij het verlaten van de trein of perrons blijft de toegang nog vijf minuten actief.

Downloaden

De app Wait is te vinden in de Google Play en de Apple App Store. Of gebruik onderstaande button om de app direct te downloaden.

Download de app Download de app

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers