7 juni 2022 : Spoordata Congres

Data is misschien wel hét modewoord van dit decennium. Alles is tegenwoordig datagedreven. Als data niet op orde en goed ontsloten is, kun je niet meer goed (be)sturen. In dat kader is de vraag “Waar zijn wij als ProRail allemaal mee bezig?” er een die we vaak in de digitale wandelgangen horen.

Daarover en meer

Wij zijn heel goed in mooie mijlpalen bereiken en hierover te communiceren via onze digitale kanalen. Maar hoe kun je nu met een sensor een brug inspecteren? Als we meer tienminutendienstregelingen willen, wat betekent dit voor ons langetermijnonderhoud aan het spoor? En wie binnen de spoorbranche is er met welke technologie bezig?

Daarover en meer gaan we het hebben tijdens het Spoordata Congres 2022. Dit congres organiseren we samen met onze ketenpartners en leveranciers.

Schrijf je alvast in

Ontmoeten, informeren, inspireren

Het laatste Spoordata Congres stamt alweer uit 2019! Wij kijken ernaar uit om jullie weer in het ‘echt’ te ontmoeten en te enthousiasmeren! We nodigen je daarom uit voor het Spoordata Congres op dinsdagmiddag 7 juni a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Het congres staat in het teken van elkaar ontmoeten, informeren en inspireren voor en door de spoorbranche.

Vraagstukken

Wij nemen je mee in de volgende vraagstukken:

  • Wat betekent datagedreven werken in 2022?
  • Welke configuratiedata met de nieuwste technologieën kunnen we inwinnen?
  • Hoe meten wij de conditie van ons spoor? En hoe verhoudt dit zich tot uit te voeren onderhoud?
  • Wat betekent dataficeren nu eigenlijk?
  • Hoe draagt de SAP Vernieuwing bij aan onze ontwikkeldoelstellingen?

Programma

We bieden je een leuk, gevarieerd en interactief middagprogramma aan. Een programma waarmee je inzicht krijgt in de ontwikkeldoelstellingen van ProRail en welke initiatieven er op dit moment lopen.

Bekijk het programma

Voor de spoorbranche

Het Spoordata Congres is interessant voor assetmanagement, dagelijkse operatie, IT-collega’s, managers, leveranciers, collega bedrijven – kortom voor iedereen die actief is in de spoorbranche. Zien we jou ook op dinsdagmiddag 7 juni 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht? Meld je dan aan via onderstaande button. Op een later moment informeren wij je over de sessies en kun je je sessiekeuze aangeven.

Schrijf je in

Foto's: Wiep van Apeldoorn

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers