: Inktpotjes-wedstrijd

In 2021 bestaat het hoofdkantoor van ProRail, de Inktpot, 100 jaar. Om dat te vieren organiseren wij de Inktpotjes-wedstrijd. Doe mee!

Bouw je eigen Inktpotje

Klei, karton of een tekening, de Inktpotjes mogen overal van gemaakt worden. De enige voorwaarde is de afmeting: die mag maximaal 50 bij 50 centimeter zijn.

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Je kan van 3 mei tot 21 mei jouw Inktpotje inleveren bij de receptie van de échte Inktpot. In de week van 24 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Vergeet niet om je naam en je e-mailadres op je kunstwerk te schrijven. Als je wil kan je je Inktpot na de prijsuitreiking weer ophalen. Ieder kind dat een Inktpotje inlevert bij de balie, krijgt sowieso een cadeautje.

Alles op een rij

  • Maximaal 50 bij 50 centimeter
  • Inleveren tussen 3 en 21 mei
  • Vergeet niet je naam en e-mailadres
  • Prijsuitreiking in de week van 24 mei

De winnaars

In de week van 24 mei reikt een jury de prijzen voor de mooiste drie Inktpotjes uit. De jury bestaat uit ProRail CEO John Voppen, Young ProRail-voorzitter Kimberley van der Lit en Ruud Penders, adviseur Public Affairs bij ProRail.

De mooiste drie Inktpotjes krijgen een permanente plek in het hoofdkantoor van spoorbeheerder ProRail. Ook krijgt de winnaar dagkaarten voor het Spoorwegmuseum voor het hele gezin plús een Rail Rookie-lidmaatschap voor het kind. Ook de winnaars van de tweede en van de derde prijs zullen een Rail Rookie-lidmaatschap van het Spoorwegmuseum krijgen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers