Aanrijding tussen trein en busje in Beesel op een onbe­waakte overweg

Nieuws

11 februari 2019

In het Limburgse Beesel heeft maandagavond rond 19:50 uur een aanrijding plaatsgevonden op een onbewaakte overweg bij de Rayerveldweg tussen een trein van Arriva en een busje. Door de aanrijding is er geen treinverkeer mogelijk tussen Reuver en Roermond.

Een overwegbord en een seinpaal zijn beschadigd geraakt. De aannemer werkt hard om het zo snel mogelijk weer te herstellen. Check je reisplanner voor actuele reisinformatie.

Ongeval busje/trein #Beesel. 1 Gewonde, traumaheli stabiliseert slachtoffer. Politie onderzoekt of er sprake is van een tweede slachtoffer en zo ja, waar dit slachtoffer is. Meer informatie volgt later.

— Politie Limburg (@PolLimburg) 11 februari 2019

#Beesel Met zekerheid kan politie zeggen dat er geen sprake is van een tweede slachtoffer. De bestuurder, een 29 jarige man uit Helmond is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval vond rond 19.50 uur plaats op de onbewaakte spoorwegovergang op de Ow Rayerveldweg.

— Politie Limburg (@PolLimburg) 11 februari 2019

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers