Aanvraag kapvergunning spoorverbreding

Nieuws

15 februari 2016

Op 3 februari is er een omgevingsvergunning aangevraagd voor het kappen van bomen aan de Galjoenstraat, het Thomas à Kempisplantsoen en de Cremerstraat.

Het gaat om 152 bomen die gekapt moeten worden, waarvan 110 stuks bosplantsoenbomen en 42 stuks laanbomen. Deze vergunning is door aannemersbedrijf BAM in opdracht van ProRail aangevraagd, voor de uitvoering van het Tracébesluit Spooruitbreiding Utrecht Centraal - Leidsche Rijn.

Dit is bekendgemaakt via de website officiëlebekendmakingen.nl. Hier leest u ook hoe u kunt reageren op deze aanvraag. Naast deze officiële procedure krijgen de omwonenden de gelegenheid om tijdens een wekelijks spreekuur van BAM vragen te stellen. Deze vragen kunnen gaan over onder andere de bomenkap en de bouwwerkzaamheden. Dit spreekuur start in maart. BAM informeert omwonenden per brief over de aanvraag en het spreekuur. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers