Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Afvoer onderlaag asfalt Bergentheimstraat Zwolle

Nieuws

27 februari 2017

Hoewel de voorkeursroute voor het vrachtverkeer naar het werkterrein van station Stadshagen loopt via de Hasselterweg (bouwterrein zuidzijde) en Havezatheallee (bouwterrein noordzijde), vindt er deze week in afstemming met de gemeente Zwolle een transport plaats door de wijk Stadshagen. Op donderdag 2 maart as. zullen ongeveer 25 vrachtwagens via de Belvérdèrelaan, Frankhuizerallee, Wildwalstraat naar de Bergentheimstraat en terug gaan rijden richting Havezatheallee (zie routekaartje).

 

Na het opbreken van de dekken over het Rozenpad bleek er in de onderlaag van de weg nog een verhardingslaag te zitten. Deze asfaltbrokken worden nu afgevoerd. Rekening houdend met de begin- en eindtijd van de OBS de Schatkamer, vindt dit vervoer plaats op donderdag 2 maart tussen 09:00 en 14:30 uur.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers