Bartokweg voor alle verkeer afgesloten

Nieuws

14 september 2015

De aan de Bartokweg gelegen trappenopgangen naar de perrons aan de noord – en zuidkant van station Muziekwijk worden in de periode van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2015 verwijderd. De daarbij horende OV toegangspoortjes zijn gedurende de werkzaamheden buiten gebruik. Treinreizigers kunnen via de hoofdingang en de hellingbanen de perrons bereiken. De fietsenstallingen aan de zuidzijde van de Bartokweg zijn gedurende de bouwperiode afgesloten. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenrekken aan de noord- en zuidzijde nabij de hoofdingang van het station.

Afsluiting Bartokweg vanwege heiwerkzaamheden

Voor het heien van een aantal palen wordt de Bartokweg vanaf de busbaan tot aan de parkeerplaats op het Michael Jacksonplein van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2015 afgesloten voor al het verkeer. De aangrenzende woningen blijven bereikbaar. De parkeerlocatie op het Michael Jacksonplein bij het station blijft eveneens toegankelijk. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Hollandsedreef. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het Strawinskypad. Dit zal ongeveer 10 minuten extra omrij tijd kosten.

Werkzaamheden gedurende een treinvrije periode

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2015 worden aan beide kanten langs het spoor bij station Muziekwijk heiwerkzaamheden verricht. In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 december 2015 worden bij het station langs het spoor op beide hellingbanen de geluidschermen gebouwd. De werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd als er geen treinen rijden.  De werkzaamheden in beide weekenden kunnen geluidhinder geven.

Lees meer in de bewonersbrief (pdf).

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers