Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Betonstort Belvédèrelaan Zwolle Stadshagen

Nieuws

28 september 2017

Op donderdag 5 oktober zal aan de “Tippe-zijde” van het spoor beton gestort worden in de tunnel. Het gaat om de toekomstige vloer van de tunneldelen waar straks de auto’s over heen rijden.

Schoonmaak en inspectie

Voorafgaand zal de aannemer de bouwkuip schoonmaken. Dit gebeurt onder water door een team van duikers. Ook wordt de bouwkuip geïnspecteerd. Werkzaamheden die geluidhinder veroorzaken, zoals het gebruik van compressors voor het schoonspuiten, vinden de komende dagen overdag plaats. ’s Avonds en ’s nachts worden er onder water overige voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.


Betontransport

Op donderdag 5 oktober zijn er ongeveer 10 vrachtwagens per uur ingepland om voor een continue stroom van beton te zorgen. Deze vrachtwagen rijden via de Hasselterweg rechtstreeks naar het bouwterrein aan de zuidzijde van het spoor. Deze vrachtwagens hoeven dus niet door de wijk Stadshagen.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers