Bezoek de Dag van de Bouw 2017

Op zaterdag 20 mei wordt de twaalfde editie van de Dag van de Bouw gehouden. Deze editie belooft een bijzondere dag te worden. Naast de bouw- en infrabedrijven doen dit jaar ook de gespecialiseerde aannemers én de installateurs mee.

Op zaterdag openen veel bouwprojecten in heel Nederland hun hekken. Hekken die de rest van het jaar gesloten zijn. Erachter vind je grote machines, stoere mannen en vrouwen, imposante constructies en echt vakwerk. Het is natuurlijk mooi daar zelf te werken, maar kijken hoe het er op zo'n bouwplaats aan toegaat is al een unieke belevenis. Er is voor jong en oud iets te zien, te leren én te fotograferen!

Kom je langs?

Ook een aantal van de bouwhekken bij spoorse projecten gaat open. Ben je benieuwd wat er precies gebeurt en waar de komende tijd aan gewerkt wordt? Ontdek het zelf! Bezoek spooronderdoorgang Leiden Kanaalweg, Spoorzone Delft, station Lansingerland-Zoetermeer, stationsgebied Utrecht Centraal (CU2030), spoorverdubbeling Utrecht - Amsterdam-Rijnkanaal (UtARK), hoogspanningstation Breukelen-Kortrijk, onderdoorgang Bilthoven, autotunnel stationsgebied Assen, fietsenstalling station Maastricht, Maankwartier Heerlen, N31 Harlingen, spoorbrug Zuidhorn of een van de vele andere bouwprojecten. Bekijk ze op dagvandebouw.nl.

ProRail projecten

ProRail werkt continu aan de vernieuwing en verbetering van het spoor en stations. Onze 80 grote bouwprojecten met veel impact vind je op deze projectenkaart

Gepubliceerd op