Check internet, krant en social: wij gaan aan de slag deze zomer

Nieuws

30 juni 2016

Voor de één staat vakantie voor heerlijk relaxen en voor de ander voor een periode van veel en hard werken. Dit laatste geldt voor ProRail, tijdens de zomermaanden voeren wij veel en groot spoorwerk uit.

Onder meer via advertenties in kranten en op internet laten we reizigers weten dat wij de komende tijd het spoor vernieuwen. En dat we dit doen om meer ruimte te maken op het spoor voor het reizigers- en goederenvervoer en om het spoor sneller en meer comfortabel te maken voor reizigers.

Vernieuwingen in juli

Juist in de vakantietijd pakken we groot werk aan, dit doen we omdat het dan minder druk is in de trein. Daardoor hebben minder reizigers last van buitendienststellingen. Een greep uit de werkzaamheden in juli: we blijven werken aan het spoor rondom Utrecht, de perrons en loopbrug op  station Maastricht, we vernieuwen vier km spoor rondom Arnhem en we gaan aan de slag met de sporen, spoorwegovergangen en perrons rondom Gouda – Alphen aan de Rijn – Bodegraven. Meer weten over deze werkzaamheden, lees hier alles over op prorail.nl/projecten.

Ga voorbereid op reis

Via advertenties in de krant en onze online kanalen laten we reizigers weten waar we het spoor vernieuwen en dat deze werkzaamheden van invloed kunnen zijn op je treinreis. Check dus voordat je op reis gaat altijd even de reisplanner van je vervoerder. En kijk op onze site voor alle geplande werkzaamheden van 48 uur en langer die in de komende 3 maanden op het programma staan.
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers