Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Chocolademelk op kerststation Castricum

Nieuws

19 december 2019

Donderdagochtend 19 december. Tijdens de ochtendspits op station Castricum delen Astrid Bunt, directeur ProRail Stations en wethouder Paul Slettenhaar warme chocolademelk aan de reizigers. Het station is met sfeervolle kerstverlichting versierd.

De aanleiding voor dit initiatief is om ook iets terug te doen voor de reizigers op een station in verbouwing. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat ProRail dit initiatief neemt. De verbouwing van station Castricum is dit voorjaar gestart en duurt nog tot eind 2020.

Dorpszijde in 2020

Vanaf februari 2020 start de aannemer met de eerste voorbereidingen voor het werk aan de dorpszijde van het station. Vanaf de tweede week van april gaat het daar echt van start. Dan gaat de tunnel aan de duinzijde weer open en wordt de tunnel aan de dorpszijde afgesloten.
 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers