De Parade begint vanmiddag op Utrecht Centraal

Nieuws

Gepubliceerd op 27 juli 2018 - Laatste update: 16 augustus 2020 14:24 uur

Van 27 juli t/m 12 augustus staat de Parade in Utrecht. Dagelijks is er tussen 15.00 – 19.00 uur een speciaal Paradeprogramma op de verdieping op Utrecht Centraal. Vrijdagmiddag om 17.00 uur wordt samen met Terts Brinkhoff, oprichter van de Parade, op Utrecht Centraal het startschot gegeven voor dit speciale Paradeprogramma.

Paradeprogramma op Utrecht Centraal

Dit jaar is een interactieve installatie van STUDIO Aldo Brinkhoff te bewonderen waar bezoekers toegangskaarten voor de Parade kunnen winnen. Deze installatie reist met de Parade mee en is te zien op alle vier de stations van de steden die de Parade aandoet. Daarnaast is de verdieping van Utrecht Centraal wederom het podium voor een aantal originele voorstellingen. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden mogelijk gemaakt door NS, ProRail en gemeente Utrecht vanuit het Ondernemersfonds.

Onderdompelen

Met de speciale Parade op Utrecht worden reizigers vanaf het moment dat ze aankomen op het station, al ondergedompeld in het Parade-gevoel. Op deze manier willen wij reizigers en bezoekers verrassen en een verbinding maken met de evenementen in de stad die goed bereikbaar zijn per trein.

Wat is er nog meer te zien op Utrecht Centraal?

• Het Circus der Componisten loopt om 16:00 en 17:30 uur anoniem om elkaar heen op het station en begeleidt het publiek in vrolijke samenzang.
• De doorlopende voorstelling Airport Pisa zorgt voor een uniek panorama over de hal en de treinsporen.
• De vrolijke en kleurrijke snoepmeisjes zorgen voor hartverwarmende aandacht en overheerlijke lekkernijen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers