Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Directeur Stations Astrid Bunt vertrekt bij ProRail

Nieuws

15 september 2022

Astrid Bunt, directeur Stations neemt afscheid van ProRail. Onder haar leiding zijn de prestaties op de stations aanzienlijk verbeterd en kreeg de verduurzaming een boost. Alle stations, ook de kleine, worden inmiddels met een ruime voldoende gewaardeerd door reizigers.

Toegankelijk

Stations werden toegankelijk gemaakt voor mensen met een beperking, voorzien van zonnepanelen en AED's en volledig rookvrij gemaakt. Ook gaf Astrid leiding aan een omvangrijk verbetertraject in de samenwerking met NS Stations en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Trots en plezier

Astrid: “Na 13 jaar vind ik het tijd voor een nieuwe stap. Ik heb bij ProRail een prachtige tijd gehad en ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik kijk met trots en plezier terug op de samenwerking met collega’s en externe relaties. De komende periode ga ik tijd nemen voor mezelf om te voelen waar ik mij voor de komende jaren weer vol voor wil geven.”

Ans Rietstra, COO bij ProRail: “Ik heb Astrid leren kennen als een inspirerend, warm, humorvol en een heel fijn mens. Ik zal haar dan ook missen en wens Astrid fijne herinneringen toe aan ProRail en een mooie nieuwe context waarin zij verder kan bloeien.”

 

Meer over:

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers