Doe de ProRail-tour tijdens de #RailTech2017

Nieuws

28 maart 2017

Pier Eringa heeft vandaag om 12.00 uur de RailTech2017 geopend: de grootste railvakbeurs van Europa. Deze week – van 28 tot en met 30 maart – vindt de elfde editie plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Liefhebbers van spoor, techniek en innovatie kunnen drie dagen lang hun hart ophalen.

Naast de vakbeurs en diverse kennisworkshops vinden er uitreikingen plaats van diverse RailAwards. Uniek dit jaar is de virtuele ProRail-tour langs onze projecten. Kom langs in onze stand in hal 4 en reis mee!

Grootste vakbeurs van Europa

De grootste railvakbeurs van de Europa wordt georganiseerd door ProRail, NS, ProMedia, Holland Rail Industry, Railforum en KNV. Naar verwachting trekt de beurs ruim 7.500 spoorprofessionals uit binnen- en buitenland. Op de beurs worden door verschillende organisaties uit de Railsector workshops gegeven. ProRail verzorgt er maar liefst 14.

Programma dinsdag 28 maart

Vandaag kunnen bezoekers van de RailTech de Verkeersleidingspost Utrecht en het OCCR (Operationeel ControleCentrum Rail) bezoeken. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen. En tot slot sluiten Karel van Gils (Directeur Assetmanagement ProRail) en Henri van Houten (Hoofd ERTMS Expert Group) de dag af met de conferentie “ERTMS, ProRail position and challenges”.

De RailTech2017 is deze week te volgen via Twitter en Facebook.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers