Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

donderdag 16 februari: informatieavond Driebergen-Zeist

Nieuws

14 februari 2017

De voorbereidingen op de bouw van het nieuwe stationsgebied Driebergen-Zeist zijn in volle gang. Zo zijn kabels en leidingen verlegd, is het voormalig pand van Staatsbosbeheer gesloopt en bomen gerooid. BAM is hoofdaannemer en begin maart gaat de bouw van start. Over het stationsgebied is donderdag 16 februari een informatiebijeenkomst gepland, Locatie: Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen. De avond duurt van 19.30 tot circa 21.30 uur. Belangstellenden zijn hiervoor van harte uitgenodigd! We starten met een presentatie over het ontwerp, de bouw, de te verwachten hinder en planning. Na de presentatie bent u van harte welkom bij de informatiemarkt. Medewerkers van BAM, ProRail, Arcadis, NS, gemeenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. We hopen u te zien op donderdag 16 februari.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers