Door een defect spoor rijden er minder treinen tussen Rotterdam en Breda en tussen Rotterdam en Dordrecht

Nieuws

30 januari 2020

Door een defect spoor in de Willemsspoortunnel rijden er minder treinen tussen Rotterdam en Breda en tussen Rotterdam en Dordrecht. Onze aannemer is aan de slag met werkzaamheden om dit te verhelpen. We raden reizigers aan om een reisplanner te raadplegen voor vertrek.

Dinsdagmiddag is bij een routinecontrole in de Willemsspoortunnel een defect spoor ontdekt. Tijdens deze inspectie bleek dat de klemmen die een spoorstaaf op hun plek houden niet goed werken. Daarom heeft ProRail besloten dat er niet meer over dit spoor mag worden gereden. 

Minder treinen tussen Rotterdam en Breda en tussen Rotterdam en Dordrecht

Hierdoor rijden er minder treinen tussen Rotterdam en Breda en tussen Rotterdam en Dordrecht. We raden reizigers aan een reisplanner te raadplegen voor vertrek. 

De werkzaamheden zullen tot volgende week duren

Onze aannemer is aan de slag om het spoor zo snel mogelijk weer klaar te maken voor gebruik. De werkzaamheden zullen dagen in beslag nemen. De aanpassingen van de dienstregeling zullen in ieder geval tot volgende week duren en reizigers zullen hier dus ook nog enige tijd hinder door blijven ervaren. ProRail probeert om samen met NS de overlast zo klein mogelijk te houden. 

We houden u via deze website en ons Twitter-kanaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers