Een nieuw jasje voor station Rotterdam Blaak

6 november 2017

ProRail werkt samen met de Rotterdamse vervoerder RET aan het verbeteren van de reiservaring op station Rotterdam Blaak. We gaan de bebording in het station vervangen zodat reizigers vanaf de treinperrons de metrovertrektijden zien en andersom. We passen de verlichting in het station aan en breken de trappenhuizen open om reizigers meer overzicht te geven vanaf de perrons. En last but not least krijgt de stationskap haar oorspronkelijke uitstraling terug. ProRail gaat de transparante panelen vernieuwen.

Vernieuwd station Blaak medio 2018 gereed

Begin maart 2018 start ProRail met het werk en we ronden dit medio 2018 af. Om al het werk te kunnen doen, is het noodzakelijk dat er gedurende vier weekenden geen treinen rijden van en naar station Blaak. Op station Blaak hebben we al de perrons aangepast zodat minder valide reizigers drempelloos kunnen in- en uitstappen. Ook heeft het station nieuwe vloertegels gekregen en heeft ProRail al het perronmeubilair vernieuwd.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers