Einde werkzaamheden Moerdijkbrug in zicht

Nieuws

15 april 2016

De herstelwerkzaamheden aan het spoor op de Moerdijkbrug zijn geheel volgens planning in de afrondende fase beland. De verwachting is dat vanaf zaterdagochtend 16 april de treinen weer volgens het spoorboekje over de Moerdijkbrug rijden.

Binnen werkplanning

Onlangs zijn er bij een reguliere controle haarscheurtjes in de rails van de Moerdijkbrug gevonden. Om precies te zijn in de lassen van de spoorstaven die essentieel zijn voor het treindetectiesysteem. Op woensdag 13 april is ProRail begonnen om deze lassen preventief te vervangen. Het werk verloopt voorspoedig waardoor (zoals het er nu naar uitziet) de werkzaamheden conform werkplanning vanavond afgerond worden.

Reisplanner

Reis je op het traject tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe check dan voor vertrek de laatste reisinformatie op je reisplanner. ProRail betreurt de overlast voor NS, goederenvervoerders en hun klanten.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers