Eindelijk zomervakantie... maar niet voor ons

Nieuws

15 juli 2016

Na Midden-Nederland is nu in Noord-Nederland eindelijk de zomervakantie van start gegaan. Dat betekent voor velen zon, zee of gewoon lekker relaxen in binnen- of buitenland. Voor anderen breekt er juist een periode van veel en hard werken aan. Dit laatste geldt voor ProRail, tijdens de zomermaanden vernieuwen wij op veel plaatsen het spoor.

Vernieuwingen in juli

Juist in de vakantietijd pakken we groot werk aan, dit doen we omdat het dan minder druk is in de treinen. Daardoor hebben minder reizigers last van buitendienststellingen. Een greep uit de werkzaamheden in juli: we blijven werken aan het spoor rondom Utrecht, de perrons en loopbrug op station Maastricht, we vernieuwen vier kilometer spoor rondom Arnhem en we gaan aan de slag met de sporen, spoorwegovergangen en perrons rondom Gouda – Alphen aan de Rijn – Bodegraven. Je leest er meer over op prorail.nl/projecten.

Ga voorbereid op reis

Via advertenties in de krant en onze online kanalen laten we reizigers weten waar we het spoor vernieuwen en dat deze werkzaamheden van invloed kunnen zijn op je treinreis. Check dus voordat je op reis gaat altijd even de reisplanner van je vervoerder. En kijk op onze site voor alle geplande werkzaamheden van 48 uur en langer die in de komende 3 maanden op het programma staan.

Veel plezier deze zomer! 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers