Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Treinverkeer tussen Barneveld en Barneveld Noord weer opgestart

Nieuws

20 oktober 2021

Tussen station Barneveld en station Barneveld Noord reden op woensdag 20 oktober in de middag en het begin van de avond geen treinen door schade aan het spoor. De schade is om 20:15 uur hersteld en het treinverkeer is weer opgestart.

Spoorstaafbreuk

Het gaat om een spoorstaafbreuk. Het is onveilig om over een gebroken spoorstaaf te rijden. Daarom is het treinverkeer tijdelijk stilgelegd. Vervoerder Connexxion heeft op dit traject bussen ingezet. 

Update | 20.30 uur

Rond 20:15 uur zijn de herstelwerkzaamheden afgerond. Het gaat om tijdelijk herstel. Hierdoor is het weer veilig voor de trein om over dit spoor te rijden. In de nacht van 20 op 21 oktober wordt er gewerkt aan het definitief herstellen van de spoorstaaf.

Update | 10:00 uur

De herstelwerkzaamheden zijn in de nacht van 20 op 21 oktober afgerond, waardoor de spoorstaaf definitief is hersteld. Er is geen hinder meer voor het treinverkeer. 

Bekijk: Wat is een spoorstaafbreuk?

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers