Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Geen treinverkeer mogelijk tussen Almelo en Mariënberg

Nieuws

4 februari 2024

Het treinverkeer tussen Almelo en Vroomshoop ligt tot zeker vrijdagochtend 9 februari stil. Dit komt doordat na een brand over een ruime afstand asbest op het spoor terecht is gekomen. Er worden bussen ingezet op dit traject.

Schoonmaak door specialisten

Zondagochtend 4 februari heeft een brand gewoed op een industrieterrein in Vroomshoop. Daarbij is over een afstand van 240 meter asbest op het spoor terecht gekomen. Dit moet worden schoongemaakt door specialisten. Hierdoor is het niet mogelijk om daar treinen te laten rijden. Ook is het station van Vroomshoop onbereikbaar.

De komende dagen zal er hard gewerkt worden om alles op te ruimen. We betreuren de overlast voor reizigers en als er meer duidelijk is zullen we daarover communiceren.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers