Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Geen treinverkeer Roosendaal na brand in onderstation

Nieuws

10 januari 2017

Van en naar Roosendaal rijden geen treinen als gevolg van een brand in een onderstation. De brand heeft vannacht kortsluiting veroorzaakt waardoor er geen stroom meer op de bovenleiding staat. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend.

Op de foto’s valt goed te zien dat de brand behoorlijk wat schade heeft veroorzaakt aan de apparatuur en kabels en leidingen in het onderstation. Onze monteurs zijn inmiddels ter plaatse om de schade te inventariseren en te gaan herstellen. Het is nog onbekend hoe lang dit gaat duren. 

Treinverkeer

Op dit moment is er voor reizigers geen enkel treinverkeer mogelijk van en naar Roosendaal. Er wordt gekeken of het mogelijk is om vanuit andere onderstations een soort bypass aan te leggen zodat er weer stroom op de bovenleiding kan worden gezet. Ook hiervan is nog niet duidelijk of dit gaat lukken en hoeveel tijd hiervoor nodig is. 

Reisadvies 

We adviseren reizigers die langs Roosendaal komen voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers