Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Grote storing in verkeersleidingssysteem Limburg - UPDATE

Nieuws

21 januari 2020

Op de verkeersleidingspost van Maastricht was een grote storing in het verkeersleidingssysteem aanwezig. Hierdoor konden de treinverkeersleiders van ProRail dinsdagochtend vroeg geen treinen laten rijden in een groot deel van Limburg. ProRail heeft om 06.00 uur de storing kunnen verhelpen. Check nog wel de reisplanner voor actuele reisinformatie.

Storing na werkzaamheden ontstaan

In de nacht van maandag op dinsdag vonden er werkzaamheden plaats aan het ICT-systeem van de verkeersleidingspost Maastricht. Bij deze werkzaamheden is een storing ontstaan in het verkeersleidingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat alle seinen en wissels kunnen worden bediend. ProRail doet onderzoek naar de precieze oorzaak van de ICT-storing, zodat dit niet nog een keer voor kan komen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers