Hellingbaan en trap station Rotterdam Noord klaar

Nieuws

18 december 2020

Vanaf vrijdag 18 december 2020 zijn de hellingbaan en trap aan de noordzijde van station Rotterdam Noord te gebruiken voor reizigers. Dit is weer een volgende stap naar het beter toegankelijk maken van het station voor minder valide reizigers.

Verdere werkzaamheden

Het station is nog niet klaar. In januari 2021 gaat de aannemer verder met het plaatsen van de laatste keerwanden, aanbrengen gevelbekleding d.m.v. steenstrips, het aanbrengen beplanting, straatwerk en leuningwerk. 

Beter toegankelijk

Station Rotterdam Noord is toe aan vernieuwing en daarom knappen we dit momenteel op. De hellingbaan aan de noordzijde is inmiddels flauwer gemaakt en de hellingbaan aan de zuidzijde is vervangen door een nieuwe lift. Verder krijgt de noordzijde van het station een stationsentree en zijn de perrontrappen vervangen. Zo wordt het station beter toegankelijk, ook voor mindervalide reizigers.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers