Hinder door goederentrein op Utrecht Centraal

Nieuws

11 september 2015

Een goederentrein met een defecte stroomafnemer zorgt voor flinke hinder voor reizigers van en naar Utrecht Centraal. De goederentrein heeft de bovenleiding beschadigd, waardoor er slechts beperkt treinverkeer mogelijk is rond Utrecht Centraal. De schade aan de bovenleiding wordt vannacht hersteld.

Nu de schade oplossen, betekent dat we het beperkte treinverkeer dat er nu is van en naar Utrecht wederom stil moeten leggen. Dat willen we niet. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek altijd de reisplanner van ns te raadplegen.

Schade

De goederentrein aan de Oostzijde van het spoor bij Utrecht is vanmiddag rond 15:45 uur weggesleept. De exacte schade exact wordt nu opgenomen. Vannacht wordt de schade aan de bovenleiding dan hersteld. Reizigers moeten nog altijd rekening houden met flinke hinder op een groot aantal trajecten. De hinder zal naar verwachting zeker nog enkele uren duren. Ook al zijn straks alle sporen weer gereed, dan kost het nog steeds tijd het treinverkeer weer goed in de benen te krijgen.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers