Hinder voor reizigers: werkzaamheden bij Haarlem lopen uit

Nieuws

19 oktober 2015

ProRail heeft afgelopen weekend en vandaag gewerkt aan de vernieuwing van de Spaarnespoorbrug in Haarlem. Vanwege tegenslag bij de werkzaamheden kan het treinverkeer dinsdagochtend nog niet worden hervat. Voor reizigers betekent dit helaas extra hinder.

Check de Reisplanner van NS

Als gevolg van de uitloop van de werkzaamheden kunnen er dinsdagochtend geen treinen rijden tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem. NS zet bussen in. We adviseren reizigers kort voor vertrek de Reisplanner van NS te checken. Verwachting is nu dat de werkzaamheden in de loop van dinsdagmiddag zijn afgerond. Op ns.nl volgt informatie over het exacte tijdstip.

Oude brugpijler

De brugpijler van de Spaarnespoorbrug in Haarlem stamt uit 1908 en moet worden vernieuwd. De afgelopen dagen is hard gewerkt om de oude pijler te verwijderen. Tijdens de sloopwerkzaamheden kwamen we onvoorzien veel ijzer tegen in het beton, waardoor we meer tijd nodig hadden voor ons werk.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers