Hoofdstraat Driebergen afgesloten van 1 t/m 5 augustus 2016 i.v.m. werkzaamheden

Nieuws

28 juli 2016

Voor de realisatie van het project Station Driebergen - Zeist wordt van 1 t/m 5 augustus de Hoofdstraat vanaf de A12 tot het kruispunt Breullaan-Odijkerweg overdag in beide richtingen afgesloten. Onder de Hoofdstraat worden een aantal buizen aangelegd voor het verleggen van de kabels- en leidingen. Er worden omleidingsroutes ingesteld via de Loolaan, Arnhemsebovenweg en de Breullaan. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

De aanleg van de buizen zijn bedoeld voor het doortrekken en verleggen van kabels en leidingen ten behoeve van het nieuwe Station Driebergen-Zeist. Hiermee wordt het bouwterrein vrij gemaakt van kabels en leidingen om eventuele incidenten tijdens de bouw te voorkomen.

Omleiding en toegankelijkheid

Het gemotoriseerd verkeer richting station Driebergen-Zeist en gemeente Zeist wordt omgeleid over de Loolaan, Arnhemsebovenweg en Breullaan. De omleiding wordt met borden aangegeven. De Hoofdstraat blijft dan alleen toegankelijk voor voetgangers, fietsers, lijnbussen  en hulpdiensten. De op- en afritten van de A12 blijven gewoon bereikbaar evenals het station en de omliggende bedrijven en woningen.’s Avonds is de Hoofdstraat weer open.

Beperken hinder

De aannemer doet er alles aan om de overlast bij deze operatie tot een minimum te beperken. Toch zal het verkeer enige overlast van de werkzaamheden ondervinden. Er is bewust gekozen voor een afsluiting tijdens de vakantieperiode. In deze periode is er minder wegverkeer, waardoor de verkeershinder voor de omgeving naar verwachting beperkt blijft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Utrechtse Heuvelrug via telefoon (0343) 56 56 00 of via www.heuvelrug.nl.

Bekijk het kaartje voor de omleidingsroutes (pdf)

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers