Infopunt voor Delft Campus

Nieuws

Gepubliceerd op 21 januari 2020 - Laatste update: 16 augustus 2020 16:21 uur

Op 22 januari 2020 gaat het nieuwe Infopunt Delft Campus open. Dé plek om persoonlijk je vragen te stellen over de verbouwing van het station, of over PHS Rijswijk - Rotterdam.

Persoonlijke informatie

De verbouwing van het nieuwe station Delft Campus is inmiddels goed op gang. Bij bewoners in de directe omgeving valt regelmatig een bewonersbrief in de bus met daarin gedetailleerde informatie over de bouw, en wat dat betekent voor de omgeving. Handig, maar soms wil je gewoon iemand een vraag kunnen stellen. Dat kon altijd al bij publieksvoorlichting van ProRail. Maar vanaf 22 januari ook in het nieuwe Infopunt Delft Campus. Iedere woensdagmiddag zijn medewerkers van aannemer Strukton en van ProRail daar aanwezig om vragen te beantwoorden en extra toelichting te geven.

Woon je in de buurt, reis je vanaf Delft Campus, of ben je gewoon geïnteresseerd in de bouw, kom gerust langs. Koffie of thee staan klaar.

Openingstijden

Iedere woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur.

Bezoekadres

Infopunt Delft Campus 
Stationsplein Delft Campus
aan de kant van Voorhof

Publieksvoorlichting

Buiten het inloopspreekuur kun je natuurlijk ook altijd terecht bij ProRail Publieksvoorlichting via het contactformulier of bel 0800-776 72 45 (gratis).
 

Meer over:

Meer nieuws

Wat is ERTMS?

Treinen veilig en sneller laten rijden, ook de grens over. Dat is wat we doen met de invoering van ERTMS. Bekijk de nieuwe video hierover.

Bekijk de video

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers