Informatieavond aanleg derde spoor Zevenaar

Nieuws

24 mei 2017

De werkzaamheden voor de aanleg van het derde spoor tussen Zevenaar en de Duitse grens gaan binnenkort van start. Om bewoners, weggebruikers en geïnteresseerden over de werkzaamheden en het eindresultaat te informeren, houdt ProRail samen met aannemer Dura Vermeer een informatiebijeenkomst op woensdag 7 juni.

Tijdens de bijeenkomst geven ProRail en Dura Vermeer uitleg  over de aanleiding en de uitvoering van  het werk. En er wordt een toelichting gegeven op  het verplaatsen van het geluidscherm, de aanpassingen aan drie viaducten en de aan- en afvoerroutes voor het bouwverkeer.

7 juni in Kulturhus Babberich

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 juni 2017 in het Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a in Babberich. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Bekijk ook de presentatie van ProRail (pdf) en de presentatie van Dura Vermeer (pdf) die in het kader van de informatiebijeenkomst zijn gemaakt.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers