Informatiebijeenkomst donderdag 7 september

Gepubliceerd op 28 augustus 2017 - Laatste update: 16 augustus 2020 10:56 uur

ProRail start dit najaar met de aanleg van natuurbrug Duinpoort. Op donderdagavond 7 september organiseren wij een informatiebijeenkomst, waarbij wij u graag meer vertellen over de bouw van natuurbrug Duinpoort.

Duinpoort is de laatste natuurbrug die gebouwd wordt van een serie van drie bruggen in het National Park Zuid-Kennemerland over weg en spoor. Deze drie bruggen, Duinpoort, Zandpoort en Zeepoort, verbinden het Nationaal Park Kennemerland met de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hierdoor ontstaat er een aaneengesloten duingebied van meer dan 7000 hectare. Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar Communicatie.Randstad.Noord@prorail.nl.

De avond wordt ingeleid met een korte presentatie over natuurbrug Duinpoort. Vervolgens licht aannemer Strukton het bouwproces en de planning toe. Na deze presentaties kunt u vragen aan diverse deskundigen stellen tijdens een informatiemarkt.

Programma

19:30 Ontvangst/inloop
19:45 Start presentaties
20:15 Informatiemarkt, gelegenheid vragen te stellen

Locatie

Bezoekerscentrum Kennemerduinen, Zeeweg 12, 2051 EC Overveen.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers