Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Inloopavond station Castricum woensdag 10 april

Nieuws

5 april 2019

Over alle ontwikkelingen rondom de verbouwing van station Castricum wordt een informatieavond georganiseerd op woensdag 10 april in het gemeentehuis. Op deze avond zijn tussen 19:00 en 21:00 uur verschillende medewerkers van ProRail, gemeente Castricum en NS Stations aanwezig voor uitleg en het beantwoorden van vragen. Uiteraard is aannemer K_Dekker er ook.

De voorbereidingen zijn in volle gang, en de verbouwing van het station gaat binnenkort van start. Het station krijgt een flinke metamorfose en is straks ruimer, lichter en comfortabeler. Het gaat ook wat hinder betekenen. Tijdens de verbouwing worden bijvoorbeeld parkeren, verkeersstromen en ingangen naar de perrons anders geregeld. En op sommige momenten kan er overlast zijn van geluid. Omwonenden en reizigers houden wij in deze periode op de hoogte van veranderingen en belangstellenden kunnen het bouwproces uiteraard volgen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers