Kamperlijn aansluiten

ProRail werkt bij station Zwolle aan de aansluiting van de Kamperlijn. Van 17 tot en met 20 augustus rijden er daarom minder treinen rond dit knooppunt. Er is vervangend vervoer!

Kamperlijn

Tussen de Nieuwe Veerallee en het station van Zwolle werken we aan de bovenleiding. De nieuwe bovenleiding van de Kamperlijn wordt aangesloten op de bovenleiding van station Zwolle. Ook wordt de beveiliging aangepast en getest in deze periode. Vanaf 28 augustus rijden er op deze lijn weer treinen.

Andere klussen

Voor het werk aan de Kamperlijn is het treinverkeer rond Zwolle aangepast. Dit geeft ons de gelegenheid om in die periode ook aantal andere klussen uit te voeren. Voor de nieuwe busbrug bij Zwolle verplaatsen we enkele bovenleidingsportalen en vinden er bij de Hessenweg werkzaamheden plaats ter voorbereiding van de aanleg van een viaduct en vernieuwen we enkele sporen en overwegen tussen 't Harde en Zwolle. 

Reisplanner

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zondag 20 augustus rijden er minder treinen van en naar Zwolle, op zaterdag 19 augustus rijden in alle richtingen bussen in plaats van treinen van en naar Zwolle. Wilt u reizen met de trein? Check dan de reisplanner van je vervoerder

Gepubliceerd op